Coaching

Coaching kan u helpen bij het krijgen van inzicht in uw gedragspatronen die u belemmeren. Waar zitten uw persoonlijke valkuilen en kwaliteiten? En wat zijn verschillende manieren om met lastige situaties om te gaan? Door middel van open gesprek, oefening en feedback onderzoekt u uw ervaringen en scherpt u uw gedrag aan. Zodat u uw talenten beter kunt benutten en uw prestaties verbeteren. En u met meer plezier, rust en vertrouwen werkt.

Resultaten:

Beter omgaan met stress

Meer zelfvertrouwen

Beter omgaan met conflicten

Duidelijker profiel neerzetten

Betere communicatieve vaardigheden

Naast persoonlijke gesprekken krijgt u gerichte opdrachten mee naar huis.

Het experimenteren met gedrag gebeurt onder meer in rollenspelen waarop u directe feedback krijgt van de coach. De coach is tevens sparringpartner. Ook het reflecteren op eigen praktijksituaties hoort bij de coaching.

Hoe?
Een coachingstraject bestaat uit een intakegesprek en gemiddeld acht gesprekken van anderhalf uur. In het intakegesprek worden samen leerdoelen geformuleerd. Deze worden getoetst bij de opdrachtgever of besproken bij de start van de coaching in een driegesprek. Na het intakegesprek schrijft De Coach een voorstel. Als akkoord wordt gegeven door de opdrachtgever, start de reeks bijeenkomsten.

Gesprekken vinden plaats in de ruimte van De Coach in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Tussentijds en naderhand vindt evaluatie plaats van het traject.