Klanten over De Coach

Organisaties waar De Coach voor werkt:

Universiteit van Amsterdam, Spil Games, Hogeschool NTI Toegepaste Psychologie, Vrije Universiteit, Kyocera, LUMC, Evison, Emesa, VluchtelingenWerk, Ematters, Bugaboo, NKI/Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis, ING Bank, Coolblue, Montessori Lyceum Amsterdam.

Ze is Register Psycholoog NIP (Arbeids- en Organisatie, Nederlands Instituut Psychologen), en een werkgroeplid van de werkgroep Coaching, Training en Advies.

Zij werkt ook met particulieren en ondernemers.

“Ik kreeg Eva Janssen als coach op het moment dat ik toe was aan een volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkeling. Vanaf de eerste ontmoeting klikte het tussen ons. Zij luistert goed, heeft aandacht voor je en geeft feedback op een prettige manier. Zij heeft geholpen mijn doelen helder te krijgen en mij begeleid bij het maken van keuzes. Met enige regelmaat houdt De Coach mij sindsdien een spiegel voor. Zo kan ik focus houden op wat voor mijzelf en voor ons bedrijf belangrijk is”.

“Wanneer een medewerker een loopbaan- of coachingsvraagstuk heeft en zoekt naar een coach die niet om de hete brij heendraait, dan raad ik Eva Janssen aan. Zij prikkelt en geeft op een constructieve manier feedback. Zij kent de arbeidsmarkt, weet verschillende coachingstechnieken in te zetten en weet daardoor, in combinatie met haar open persoonlijkheid, daadwerkelijk doorbraken te creëren bij de mensen die zij coacht”.

“Ik heb zeer veel gehad aan mijn coachingstraject bij Eva. Niet alleen is zij zeer professioneel en laat zij je in je waarde, maar iedere keer dat ik weg ging, voelde ik mij beter over mijzelf. De persoonlijkheid van Eva speelt hierin een grote rol: ik kan mij geen warmere en sympatiekere coach voorstellen!